Pogovori in druženje

Teme pogovorov so vzete iz vsakdanjega življenja, povabimo tudi goste, ne manjka humorja. Gre za družabno srečanje, katerega bistvo je živ stik med ljudmi, ko neznanci lahko postanejo znanci in prijatelji.

————————–

Dokazano je, da več kot strmimo v zaslone v otroštvu, več  strmimo vanje tudi kasneje v življenju. Podobno raziskave kažejo, da je stopnja posameznikove osamljenosti pogosto povezana z intenzivnstjo odnosov z ljudmi prek spleta. Stik s sočlovekom v živo je zato neprecenljive vrednosti.

Za živ stik se je namreč potrebno potruditi, da ga ne nadomestimo z udobjem domačega kavča in miške, kjer imamo občutek, da lahko po lastni potrebi ustvarimo svojo družbo, ki pa je žal nerealna, fantazijska.

Kocko modrosti zato spremljajo tudi tedenski pogovori v  živo, kjer se prepletajo modrost, humor in veselje  –  vse to je izhodišče za pogovore.

Pogovori so namenjeni vsem, ki iskreno iščejo modrost, ne glede na starost, spol, narodnost, vero, prepričanja, spolno usmerjenost itd. Edini pogoj je, da iščejo brez obsojanja drugih ter brez sovražnega govora, drog, cigaret in alkohola.

Za pogovore pokličite 041 266 848.